Головне меню:
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Мультимедійне обладнання для навчальних кабінетів (5, 6 класи НУШ))
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Риба, рибне філе та інше м'ясо)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Оброблені фрукти та овочі)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (сир твердий, сир кисломолочний)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (свинина охолоджена без кістки, філе куряче охолоджене)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (борошно пшеничне, рис круглий, крупа гречана)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (повидло, сухофрукти, родзинки, паста томатна, капуста квашена)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Соки)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Риба)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (комплект обладнання та засобів навчання для кабінету біології)Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Інтерактивна панель в комплекті з Windows ПК)Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Сік фруктовий натуральний пастеризований)Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Родзинки, огірки квашені, капуста квашена)Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівель (Сир твердий, сир кисломолочний)